AKC ČR
Eloma
Frima
Granuldisk
Hobart
Hugentobler
Metos
MKN
Validex
Winterhalter
Produkty / Pacojet

Pacojet

PacoJet je stolní zařízení pro zpracování zmražených potravin s vyloučením doby nutné k jejich rozmražení se zachováním přírodní intenzivní chuti. Seká, šlehá, emulguje, zpěňuje do nejjemnější konzistence s teplotou -12°C . Výsledku je dosaženo ve velmi krátkém čase, možno ihned servírovat. Umožňuje přípravu po porcích (do 20 sekund / 1 porce) nebo větší množství (1 l / do 4 min).

Na speciálních nožích lze zpracovat čerstvou zeleninu a ovoce.

PacoJet – zařízení pro tepelnou úpravu
- 15 l zmrzliny nebo sorbetu v 15-ti různých příchutích
- 15 kg jemných nádivek do fáší, terin, vzdušné pěny
- 15 kg bylinkových nebo kořenících koncetrátů pro omáčky, olej, atd.
- 150 porcí polévek v 15-ti druzích

Výhody:
- univerzálnost – zpracování různých druhů potravin k přípravě aperetivů, předkrmů, hlavních jídel, dezertů, digestivů, aj.
- ekonomičnost – rychost zpracování (1 porce / 20 sekund), kalibrované porce, minimální požadavky na přípravu jídel
- kompaktnost – díky svým rozměrům se zařízení vejde do každé kuchyně, vyžaduje velmi malý pracovní prostor
- komplexnost – obsahuje veškeré příslušenství, které potřebujete pro zahájení přípravy
- přesnost – ideální stravování
- snadné čištění – po stisknutí tlačítka trvá jen 60 vteřin

Technické parametry:
napětí / příkon: 230V / 1kW
rychlost nože: 2000 ot. / min
tlak: 1,2 bar
kapacita nádoby: 1 litr
max. plnění nídoby: 0,8 litru
průměr nádoby: 13 cm
výška nádoby: 13,5 cm
pracovní teplota: -18°C až -22°C
rozměry (š x h x v): 220 x 360 x 500 mm
váha: 14 kg
příslušenství: náhradní nádobka 0,8 litru, sada 4ks nádobek, nůž, sada Fresh pro čerstvé nezmražené potraviny

SPOJTE SE S Námi